KočárkyNovinkySportovní kočárky

6 tipů na běhání se sportovním kočárkem Thule Urban Glide 3

Rádi se věnujete běhu a nechcete se svého koníčku vzdát ani po narození miminka? Skloubit mateřství a sport je tak jednoduché! Pořízením kvalitního joggingového kočárku Thule Urban Glide 3 se budete moci i nadále věnovat sportovním aktivitám i aktivnímu životu. Podívejte se na 6 tipů, se kterými budete moci pohodlně běhat i s kočárkem.

Běžecký kočárek Thule Urban Glide 3

Přemýšlíte, zda investovat do obyčejného sportovního kočárku nebo dáte přednost joggingovému kočárku? Pokud patříte mezi aktivní rodiče, kteří si rádi vyjdou s přáteli na kávu, projdou se po městě a také rádi tráví čas v přírodě nebo sportovními aktivitami, sportovní kočárek Thule Urban Glide 3 pro vás bude tou nejlepší volbou.

Kočárky Thule Urban Glide 3 jsou totiž navrženy tak, aby udržely krok s vaším dynamickým způsobem života. Atraktivní design na sebe upozorní všude, kam přijedete. Přitom konstrukce tohoto kočárku s nízko položeným těžištěm, odpružený podvozek postavený na třech kolech a mnoho praktických vychytávek, dělá z tohoto kočárku opravdového sportovního nadšence.

Ergonomické nastavitelné madlo disponuje integrovanou ruční brzdou, se kterou si jednoduše upravíte rychlost. Ergonomické a perforované sedadlo sportovní sedačky s polohovatelným opěradlem a pevnými bočnicemi chrání dítě za každé situace. Tento multifunkční kočárek je trefou do černého pro všechny, kteří milují aktivní život. Vyrazit s ním můžete do ulic města, do přírody i na stezky. Jak si co nejlépe užít sportovní aktivity s vaším dítkem?

Běhání s kočárkem je módní záležitostí. Každá maminka se chce po porodu co nejdříve dostat do kondice a běh je nejpřirozenější a nejlepší způsob, jak toho dosáhnout. Jenže běh s kočárkem je trochu jiný oproti klasickému běhu. Proto je třeba věnovat pozornost sportovní výbavě. Pořízením kvalitních bot bude běhání s kočárkem příjemnější a jednodušší. Myslete na to, že s kočárkem budete mít při běhu větší odpor, proto je investice do kvalitních bot s kvalitní podrážkou základem pro bezpečné sportování.  

Běhání s miminkem není v dnešní době žádný problém. Ačkoliv většina odborníků doporučuje běh s dítětem až od šesti měsíců, kočárky Thule Urban Glide 3 jsou navrženy tak, abyste si své sportovní aktivity mohli užívat i s miminkem od narození. A to pořízením korbičky pro miminka. Pomocí adaptérů tento sportovní kočárek proměníte v pohodlné lůžko i pro ta nejmenší miminka. Při sportovních aktivitách samozřejmě věnujte pozornost výběru vhodné trati a uzpůsobte styl a rychlost běhu vůči věku svého miminka.

Nespokojujte se s ničím jiným než s těmi nejvyššími standardy. Pokud jde o běh nebo jízdu na kolečkových bruslích, bezpečnost je v této chvíli tou největší prioritou. Jak pro vás, tak pro vaše dítko. Váš kočárek musí být na běhání přímo vyvinutý a musí splňovat ty nejpřísnější standardy. Proto jsou kočárky Thule Urban Glide 3 podrobovány přísným testům bezpečnosti, ve kterých obstály na jedničku.

Jako jste si své sportovní aktivity přizpůsobovali v době, kdy jste chodili do práce, i nyní si přizpůsobte běhání podle toho, jaké požadavky má vaše miminko. Pamatujte. Šťastné miminko, šťastný rodič. A naopak. Vypozorujte, kdy je vaše dítě během dne nejvíce v pohodě nebo kdy chodí spinkat. V této době si budete moci vyrazit za sportem. Miminko bude v kočárku spokojené a možná si i zdřímne. A nezapomeňte s sebou přibalit svačinku, plenky a vše, co běžně potřebujete. Výbavičku budete v přírodě potřebovat!

Počasí může být velmi proměnlivé. Než vyrazíte ven, zkontrolujte předpověď na následující hodiny a podle toho se oblékněte a zabalte náhradní oblečení pro dítě. Ujistěte se, že v kočárku není příliš horko nebo zima. Extra velká stříška s odvětráváním, ochrannou nepromokavou vrstvou a ochranou proti škodlivým slunečním paprskům u kočárku Thule Urban Glide 3 garantuje maximální ochranu dítěte před povětrnostními vlivy. Navíc lze kočárky zakoupit i v praktickém setu spolu s dětskou korbičkou v atraktivním barevném provedení spolu s madlem, pláštěnkou a moskytiérou ve výhodné cenové nabídce.

Zatímco s miminkem se budete chtít proběhnout po méně náročných stezkách, s větším dítkem už si budete moci troufnout i na náročnější trati. Miminka do šesti měsíců neberte na nezpevněné profily trati. Raději najděte nenáročnou asfaltovou stezku. Pamatujte i na své fyzické možnosti. Nejdříve se potřebujete dostat do kondice, než se později podíváte na nejbližší vyhlídku nebo vyrazíte do terénu.

Jak běhat s joggingovým kočárkem Thule Urban Glide 3?

Pamatujte, že pokud začínáte s během s kočárkem, musíte být flexibilní. Plány zní krásně, ale realita je trochu jiná. Uzpůsobte si tratě podle svých aktuálních fyzických dovedností a návykům vašeho dítěte. Možná neuběhnete ani půlku ze svého každodenního plánu, ale každý běh je dobrý běh. Nemějte na sebe přehnané nároky a nebuďte k sobě příliš tvrdí.

Na začátku je třeba vychytat i ty nejmenší detaily. Zvolit správné oblečení pro sebe a dítě. Vybrat ideální hodinu. Nezapomenout zabalit potřebnou výbavu pro sebe a dítě. Budete potřebovat nějaký čas, abyste si zvykli na jiný krok. Ale s tím správným joggingovým kočárkem pro vás bude každý pohyb nezapomenutelným zážitkem a velkým dobrodružstvím!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *