Boxy na autoBoxy na tažné zařízeníNovinky

Proč cestovat s praktickým přepravním boxem na tažné zařízení?

Hromadí se vám věci, které chcete vzít s sebou na dovolenou? Pořízením přepravního boxu na tažné získáte další praktický úložný prostor, aniž by se zvýšila spotřeba paliva!

Jak získat další úložný prostor navíc?

Chystáte se na dovolenou nebo jedete na prodloužený sportovní víkend, a už nyní se vám v předsíni hromadí věci, které se vám do auta nemůžou vejít? Auto nafouknout neumíme a ubírat si prostor uvnitř vozu je nebezpečné i nekomfortní.

Kam se všemi věcmi? Ideální variantou se jeví pořízení praktického úložného boxu pro váš automobil. S autoboxem můžete velmi pohodlně a jednoduše vyřešit přepravu většího množství nákladu. Jak ale vybrat box na tažné zařízení, aby vyhovoval přesně vašim potřebám a na co si dát při jízdě pozor?

Výhody boxů na tažné

  • Výběr boxu na tažné zařízení není limitován značkou vozu, stářím ani typem karoserie. Lze jej připevnit na tažné a požadavku vyhovují všechny typy tažných zařízení.
  • Přepravní box na tažné zajišťuje lepší aerodynamiku, tedy lepší bezpečnost, ovladatelnost vozu a nižší spotřebu paliva.
  • Autoboxy na tažné lze jednoduše namontovat a zase sundat, zvládne to jedna osoba bez nutnosti použití nářadí.
  • Při volbě kvalitního boxu Thule Arcos máte jistotu, že váš náklad bude dobře chráněn před vlivem nepříznivého počasí, prachu, apod.

Přepravte, co potřebujete

Jedete na sportovní víkend, dovolenou s rodinou, nebo potřebujete přepravit například kočárek? Pak potřebujete opravdu hodně prostoru, pro uložení všech zavazadel, sportovního vybavení i rozměrných věcí. Přepravovat zimní výbavu nebo potřeby pro kempování v interiéru vašeho vozu může být nekomfortní, ale také nebezpečné v případě, že se správně neukotví. Myslete na komfort celé posádky vozu. Jednoduché a praktické řešení představují boxy na tažné, do kterých podle velikosti vámi vybraného boxu uložíte vše potřebné.

Box na tažné zařízení Thule Arcos

Thule Arcos box na tažné zařízení + platforma dodáváme v praktickém a cenově zvýhodněném setu, který představuje skvělé řešení pro všechny typy karoserií vozů. Konstruktéři v Thule navrhli boxy tak, aby dokonale korespondovaly s moderním designem vozů se spalovacím motorem i elektromotorem. Box na tažné Thule Arcos můžete vybrat ve velikosti 300 nebo 400 litrů.  

Jednoduchá instalace usnadňuje použití

Boxy na tažné vynikají jednoduchou ovladatelností i samotnou montáží. Vše, co k instalaci potřebujete, najdete uvnitř zásilky. Nepotřebujete žádné nářadí ani zkušenosti zručného technika. Thule Arcos box má inovativní systém otevírání, díky kterému se dostanete do všech míst boxu a to pohodlně, protože box je umístěn díky instalaci na tažné nízko nad zemí.

Box lze také bezpečně uzamknout, proto budou vaše věci v boxu v naprostém bezpečí, i když se od svého automobilu vzdálíte. Instalace boxu se provádí na platformu, která se pouhým nasazením připevní k tažnému. Až uslyšíte zacvaknutí, rychloupínací systém je správně zavěšen k tažnému a stačí už jen zapojit elektroinstalaci.

Vaše věci v bezpečí

Konstruktéři z dílny Thule si dali záležet na tom, aby bylo použití boxu co nejpříjemnější a to za všech okolností. Thule Arcos box je vyroben z velmi pevného plastu, odolávajícího mechanickému poškození. Váha pouhých 20 kg zaručuje jednoduchou instalaci pouze v jedné osobě. Ergonomické úchytky umístěné po obou stranách boxu usnadňují manipulaci s boxem. A když jej nepotřebujete, jednoduše ho uložíte ve své garáži nebo ve skříni i v tom nejmenším městském apartmánu. Praktické odtokové žlaby usnadňují čištění. Homologované jsou pro všechny silnice a dálnice. Boxy Arcos prošly náročnými testy a garantují bezpečí i na nezpevněných cestách.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *