Střešní boxy

Nové střešní boxy Thule Vector za to stojí!

Stejně jako se svět automobilů jako takových neustále vyvíjí, jde výrazně kupředu také vývoj přídavných komponentů, které se s vozidly často spojují. Příkladem za všechny jsou například střešní boxy Thule Vector, které v mnoha ohledech překonávají své starší předchůdce. Dokonale totiž spojují výkonnostní styl s prémiovými funkcemi, kterých se prostě jinde nedočkáte. Střešní boxy jako takové jsou v posledních letech hojně využívané, protože dokonale řeší nedostatek úložného prostoru ve vozidle a navíc, při správném výběru, tak naprosto elegantně vypadají. Pojďme si proto detailnější rozebrat, jaké novinky nová řada Thule Vector potenciálním uživatelům vlastně přináší.

Nový standard prémiových střešních boxů

Jak už bylo řečeno v předchozí části, tak prémiové střešní boxy Thule Vector přinášejí řadu jedinečných vlastností a výhod. Neopakovatelný uživatelský zážitek je naprostou samozřejmě při výběru jakéhokoli modelu z řady. Těch je k dostání ostatně hned několik, konkrétně hovoříme o:

Jak jste jistě pochopili, tak hlavní rozdíly mezi jednotlivými produkty spočívají v barvě a také jejich velikosti. Titan Matte je světlá a vysoce lesklá varianta střešního boxu a Black Metallic zas vysoce lesklá tmavá. Záleží tedy na konkrétní designu jednotlivých vozidel, který určitě rozhoduje o tom, jaký box se v daném případě hodí využít. Označení „M, L a Alpine“ se pak opírá právě o velikosti boxů. Boxy M disponují vnějšími rozměry 212 x 88 x 35,5 cm a vnitřními 186 x 63,5 x 29,5 cm. Oba údaje jsou samozřejmě velice důležité, jelikož podle nich zjistíte, jestli se vám box na automobil vůbec vejde a také kolik v něm budete schopni převážet věcí.

Boxy L jsou vytvářeny o vnějších rozměrech 231,5 x 89,5 x 35,5 cm a vnitřních rozměrech 204,5 x 64 x 32,5 cm. Na první pohled je rozdíl velikosti minimální, ale pokud se podíváme na ukazatel objemu, zjistíme, že boxy L pojmou o 110 l věcí více (tedy 420 l). To už je poměrně podstatný rozdíl. Poslední boxy Alpine jsou takovým zlatým středem, pokud vám jedna ani druhá zmíněná možnost nevyhovuje. Vnější rozměry 228 x 88,5 x 32 cm a vnitřní rozměry 204,5 x 64 x 28 cm zaručují pojmutí objemu věcí o hodnotě 360 l.

Proč vlastně právě boxy Thule Vector?

Prémiové boxy Thule Vector jsou naprostou jedničkou na trhu nejen díky svým rozměrům, objemu a krásnému provedení. Za zmínku bezpochyby stojí také přítomnost vnitřního koberce, který slouží jako ochrana pro vaše cenné vybavení, takže se nemusíte obávat poškození během transportu. Dále pak jistě oceníte také synchronizované zvedáky víka, díky nimž budete bez problémů otevírat a zavírat odkladový prostor dle libosti. O jedinečnosti daných produktů vás určitě přesvědčí také perfektní aerodynamika a samozřejmě i estetika. Montáž boxů na střechů vozidla je velice jednoduchá a špičkově provedená je také jejich kontrola uprostřed noci. Nemusíte mít proto strach, že by vám jej někdo odcizil. Špičkové povrchové úpravy a funkčnost jsou dalšími body, proč právě střešní boxy Thule Vector momentálně válcují konkurenci.

Kvalita jízdy samozřejmě nespočívá pouze ve výběru správného vozidla, ale také se opírá o koupi všech doplňkových produktů, které se na trhu nacházejí. Pokud tedy hodláte pozornost upřít ke střešním boxům, díky nimž můžete efektivně vyřešit nedostatek úložného prostoru uvnitř automobilu, bezpochyby se jako první nechejte inspirovat produkty z nové modelové řady Thule Vector. Ty vás totiž už na první pohled přesvědčí, že nic lepšího na trhu momentálně není. A to se v danou chvíli budete řídit pouze designem, nikoli funkcemi, které taktéž rozhodně stojí za to!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *