Sportovní kočárky

Sportovní kočárky Thule Urban Glide

Všestranné kočárky jsou dnes u rodičů velkým hitem, a to hlavně pro možnosti jejich využití. Ideálním příkladem mohou být i sportovní kočárky Thule Urban Glide, které tato značka vyrábí hned v několika provedeních. Pokud začneme tím designovým, tak je možné vybírat z několika barevných kombinací. Jasnou klasickou je v tomto směru tmavě šedá, popřípadě i tmavě červená barva, která svým vzhledem lehce připomíná barvu planety Mars. Poslední možností je unikátní a velmi zajímavě vypadající modrá barva, která je také volbou celé řady rodičů, kteří hledají originalitu.

Stejně tak se ale design, který mají sportovní kočárky Thule Urban Glide, týká také provedení. Že z hlediska materiálů vše vyhovuje bezpečnostním a kvalitativním normám, to je více než jasné. Na mysli ale máme spíše to, že daný kočárek můžeme pořídit jak v provedení pro jedno dítě, tak i v provedení hned pro dvě děti.

Dokonalá pohodlnost jízdy je zaručena

Pokud se na pohodlnost jízdy podíváme nejprve z pohledu dítěte, potom samozřejmě musíme důrazně vyzdvihnout to, že sportovní kočárky Thule Urban Glide mají odpružená zadní kola, stejně jako mají polstrovaná zadní sedadla, která jsou v horní části odvětrávaná. Samozřejmostí je ale i polohovací stříška, která je ideální v případě nepříznivého počasí, stejně jako v případě přímého slunečného svitu.

Rodiče ocení hlavně praktičnost

Co naopak ocení každý rodič, to je určitě praktičnost. Základem je nízká hmotnost a možnost kočárky jednoduše složit a přenést, či uložit. Stejně tak se stanou praktickým pomocníkem do města, kdy oceníte velkou přihrádku, která mí i voděodolný kryt opatřený zipem. Stejně tak ale můžete kočárky využívat třeba na cyklostezkách při běhu nebo jízdě na bruslích. To oceníte jak možnost zaletovat přední kolo, tak i možnost výškově nastavit ergonomická řidítka. A že na vaše dítě vždy uvidíte, to zajišťuje třeba okénko, které je součástí již zmíněné stříšky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *