AkceInformaceMěstské kočárky

Svolávací akce výrobku: Thule Spring Bumper Bar – 11300403

Dopis od společnosti Thule:

Vážený zákazníku společnosti Thule,

Skupina Thule Group bere kvalitu výrobků velmi vážně a jejich bezpečnost je pro nás nejvyšší prioritou. Provádíme důkladné testy, abychom se ujistili, že produkty Thule splňují veškeré globální oborové a regulační normy. Bohužel jsme zjistili vadnou šarži od našeho dodavatele dětského madla Thule Spring Bumper Bar – 11300403. Možným problémem je, že malý kulatý plastový kryt není na správném místě (na obrázcích níže je pro srovnání zobrazen výrobek v pořádku a výrobek, který není v pořádku). Vadné výrobky, u kterých chybí plastový kryt, mohou při zavírání dětského madla představovat pro děti bez dozoru nebezpečí skřípnutí. 

Bezpečnost a pocit pohody našich zákazníků a jejich rodin jsou pro společnost Thule na prvním místě a podle našich zásad vždy podnikáme příslušná opatření, pokud zjistíme nebo jsme upozorněni na potenciální rizika, a to i v případě, že jsou tato rizika omezená. Proto se skupina Thule Group rozhodla u dětských madel Thule Spring Bumper Bar – 11300403 prodaných po 1.dubnu 2021 uskutečnit dobrovolnou svolávací akci. Na výrobky prodané před tímto datem se tato svolávací akce nevztahuje a mohou být nadále používány.

Co po Vás žádáme?

Laskavě Vás žádáme, abyste neprodleně učinili níže uvedené kroky:

  • Přestaňte používat dětské madlo Thule Spring Bumper Bar
  • Pokud jste zakoupili dětské madlo Thule Spring Bumper Bar  po 1.dubnu 2021, zkontrolujte, zda se vašeho výrobku týká tato svolávací akce. Níže uvedené obrázky ukazují, zda je výrobek v pořádku nebo ne. Zkontrolujte levou i pravou stranu výrobku.

Zjistíte-li, že se na Váš výrobek vztahuje tato svolávací akce, žádáme Vás, abyste učinili následující kroky:

  • Přestaňte používat dětské madlo Thule Spring Bumper Bar  
  • Navštivte webové stránky www.thule.com/recallthulespringbumperbar a požádejte o zaslání náhradního dětského madla Thule Spring Bumper Bar  přímo k Vám. Žádáme Vás, abyste stávající výrobek bezodkladně vrátili. Předplacený přepravní štítek naleznete u nového náhradního výrobku.

Upozorňujeme, že tato svolávací akce výrobku je omezena na výrobky prodané po 1.dubnu 2021 s výše popsaným problémem a netýká se žádných jiných výrobků.

V případě jakýchkoli dotazů neváhejte navštívit naše webové stránky www.thule.com/recallthulespringbumperbar nebo se obraťte na zákaznický servis společnosti Thule na adrese cz_office@thule.com

Upřímně Vám děkujeme za spolupráci a omlouváme se za jakékoli nepříjemnosti.

S přátelským pozdravem

Sara Berggren
mezinárodní produktový manažer pro kočárky

V případě nákupu na stránkách obchodth.cz nebo obchodth.sk se můžete obrátit i na nás na adrese: info@obchodth.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *