Elektrokola

Přemýšlíte o elektrokolu? Poradíme, které vybrat!

Elektrická kola se stále častěji dostávají do hledáčku těm, kteří uvažují o novém bicyklu. Co nám tak drahá kola poháněná elektrikou mohou nabídnout a jak správně vybrat elektrokolo?

Jak vybírat elektrokola pro ženy a muže?

První elektrické kolo není až tak starým vynálezem. Od prvních modelů se však ty současné v mnohém liší. K dispozici jsou kola do terénu, do města, skládací na dovolenou i modely učené přímo pro potřeby žen. Naštěstí se už mýty o tom, že elektrokola jsou výsadou pro starší, rozplynuly. Stále více elektrokol si kupují nadšení jezdci, vrcholoví sportovci i ti, co se dopravují do práce jinak, než autem či MHD.

E-bike je zkrátka chytrý a moderní prostředek, který za každé situace zkvalitní váš aktivní život a dodá vám nový rozměr trávení volného času. Navíc se může stát vaším alternativním prostředkem v letních měsících, kdy ušetříte výdaje za benzin nebo jízdenky. Elektrokola zrychlí čas přemisťování, a díky síle elektromotoru se výrazně méně zpotíte. A pokud si budete chtít dát do těla, elektromotor jednoduše vypnete. Jak jednoduché! Tak se s chutí pusťte do výběru moderních elektrokol, které splní všechny vaše požadavky a přání.

Elektrokola značky CRUSSIS jsou skvělou volbou pro sportovní nadšence

Šlápněte do pedálů a vydejte se na cestu do práce, do školy, ale také poznejte ostatní cesty, na které jste si dosud netroufli. S novým e-bikem od Crussis. Značka nedávno představila novou kolekci českých elektrokol. A my vám přinášíme celou řadu e-biků, které potěší nejen nadšené jezdce, ale také vrcholové sportovce i starší ročníky. Co tedy očekávat od modelové řady Crussis 2022?

Bude to láska na první pohled

Předem musíme říct, že elektrokola Crussis si na českém i zahraničním trhu vybudovala pevnou pozici. Může za to samozřejmě design, který je mezi elektrokoly zkrátka nepřehlédnutelný. A také nabízené funkce. Trh s elektrokoly je v současnosti doslova přehlcený a tak byl na CRUSSIS vyvíjen stále větší tlak. Konkurence netrpělivě vyčkávala, s čím značka pro následující sezonu přijde. A překvapivě nepřišla žádná zásadní revoluce. Ta už se při aktuální situaci na trhu nedá předčit. Ale konstruktéři v Crussis odvedli obrovský kus práce a zase své e-biky posunuly o velký kus kupředu. Všechny modely Crussis jsou doslova pastvou pro naše oči. Co nás zaujme, jsou jejich líbivé designy, poctivá výbava a atraktivitu podtrhují vysoko-kapacitní baterie. 

Nová doba zapříčinila vzniku nových výrobních prostor pro e-biky Crussis

Nechvalně známá doma, ve které aktuálně žijeme, nám všem dala možnost poohlédnout se po tom, jak trávit svůj volný čas kvalitněji, zdravěji a zábavněji. A tak se není čemu divit, že lidé začali ve velkém kupovat právě elektrokola. Aby značka Crussis zvládla pokrýt poptávku po svých elektrokolech, musela začít přemýšlet o expanzi. A proto se rozhodla pro rozšíření výrobních prostorů. Výsledkem je zcela nová hala s celkovou plochou přes 20.000 m2, hned na okraji Prahy. Nejedná se pouze o reprezentativní a moderní prostory, ale jedná se o velký posun ke zvýšení efektivity práce a samozřejmě i výraznému zvýšení kvality produktů, kde najdeme základní typy e-biků, rozdělených podle stupně výbavy a síly motoru:

Horská elektrokola

Full – velikost kol 29″, unisexový rám

Largo – velikost kol 29″, unisexový rám

Atland – velikost kol 27,5″, unisexový rám

Guera – velikost kol 27,5″, dámská geoemetrie

Fionna  velikost kol 29″, dámská geometrie

Treková elektrokola / krosová elektrokola

Cross – velikost kol 28″, pánský rám

Cross lady – velikost kol 28″, dámský rám

Gordo – velikost kol 28″, pánský rám

Savela – velikost kol 28″, dámský rám

Městská elektrokola

City – velikost kol 26″, snížený rám

Country – velikost kol 28″, snížený rám

Řada 11.7 s motory BOSCH (94.990Kč – 119.990Kč)  

Pokud si rádi dopřáváte to nejlepší, modelová řada e-biků 11 je tou pravou volbou pro vás. Modely 11 řady jsou vybavená novým typem motoru BOSCH CX GEN4 s kroutícím momentem 85Nm, kapacita baterie je 625Wh a displejem INTUVIA

  • Nové celoodpružené elektrokolo BOSCH FULL 11.7 je vyráběné ve velikosti rámu 18″ a 20″
  • E-biky jsou navrženy v nových, ještě líbivějších designech
  • U těchto modelů můžeme očekávat kvalitní řazení Sram GX Eagle a vyšší řadu vzduchových vidlic Rock-Shox.

V řadě 11 – jsou modely:

Řada 10.7 krosová elektrokola s motory BOSCH (84.990Kč)  

Všechna elektrokola řady 10 jsou s motorem Perfomance Line CX GEN4 85Nm s displayem INTUVIA. Atraktivní dynamický design e-biků je určen pro milovníky sportovnější jízdy v terénu i na cyklostezkách.

  • V řade 10 – jsou modely krosové Cross 10.7 a Cross lady 10.7 – Dámské modely nově ve velikostech rámu 16″ a 18″, pánské model 18″ a 20″
  • Možnost doplnění výbavy jako je stojánek, blatníky a nosič za příplatek.
  • U těchto modelů můžeme očekávat kvalitní řazení Sram GX Eagle a vyšší řadu vzduchových vidlic Rock-Shox.

Řada 9.7 s motory BAFANG M500 95Nm (62.990Kč – 70.990Kč)

Devítková řada e-biků představuje kromě líbivých barev také konstrukci rámu určenou pro lehce až středně náročný terén. Jezdce potěší také nové funkce v omlazeném software pro M500 s výkonem 95Nm motor s ještě větším požitkem z jízdy

  • Barevný displej s možností přepnutí menu do češtiny
  • Nové atraktivní designy
  • Možnost z výběru baterií S-17,5Ah, M-20Ah ,L-25Ah.

V řadě 9 jsou modely:

Některé modely dle nabídky mají možnost vybrat modelové provedení ONE v tmavším jednobarevném provedení.

Řada OLI 8.7 s motory OLI 85Nm (60.990Kč – 64.990Kč)  

Řada 8 se vyznačuje motorem OLI v kombinaci vyšší třídou mechanické výbavy společně se vzduchovou vidlicí. A co skrývá označení tak roztomilého výrazu OLI? Je to italský motor s úctyhodným výkonem 250W/85Nm, který na svých elektrokolech používá renomovaný výrobce BIANCHI. OLI motor = špičkové jízdní vlastnosti ve všech směrech.

Dáváte přednost krátkým vyjížďkám, toulkám po nezpevněném terénu, parťákovi pro zjednodušení cesty do práce nebo hledáte pomocníka pro zdolávání větších kopců? Pak vyberte z možnosti baterií o síle S-17,5Ah, M-20Ah ,L-25Ah.

V řadě 8 jsou modely:

Některé modely dle nabídky mají možnost vybrat modelové provedení ONE v tmavším jednobarevném provedení.

Řada 8.7 s motory BAFANG M400 (56.990Kč –64.990Kč)  

Silné motory Bafang M400 = 70Nm v kombinaci vyšší třídou mechanické výbavy společně se vzduchovou vidlicí je umístěn právě v tolik oblíbené a často prodávané osmičkové verzi e-biků Crussis. Jezdce potěší barevný displej s možností přepnutí menu do češtiny. Vybírat svůj e-bike můžete také podle síly baterie, která je v nabídce ve variantě S-17,5Ah, M-20Ah ,L-25Ah.

V řadě 8 jsou modely:

Některé modely dle nabídky mají možnost vybrat modelové provedení ONE v tmavším jednobarevném provedení.

Řada 7.7 s motory BAFANG M400 (46.990Kč – 58.990Kč)  

Sedmičková řada je zkrátka a dobře legendární. Elektrokola Crussis řady 7 jsou vybaveny motorem Bafang M400 = 70Nm v kombinaci střední třídy mechanické výbavy společně s pružinovou vidlicí.

  • Barevný displej s možností přepnutí menu do češtiny
  • Nové atraktivní designy
  • Možnost z výběru baterií S-17,5Ah, M-20Ah ,L-25Ah.

V řadě 7  jsou modely:

Některé modely dle nabídky mají možnost vybrat modelové provedení ONE v tmavším jednobarevném provedení.

Řada 6.7 s motory BAFANG M400 (46.990Kč)  

Šestková řada Crussis je velmi oblíbená u těch, kteří milují vyjížďky po městě, zpříjemňují si za hezkého počasí cestu do práce nebo do školy a nebo rádi vyrážejí na cyklostezky. Řada 6 se vyznačuje motorem Bafang M400 = 70Nm v kombinaci se základnější třídou mechanické výbavy společně s pružinovou vidlicí.

  • Barevný display s možností českého jazyka
  • Jedná se o dětské modely ve velikosti rámu 14″.
  • Kapacita baterie je u dětského modelu 14Ah.
  • Zachované designy jako předešlé modely 2021.

V řadě  jsou modely:

Řada 5.7 s motory BAFANG M400 (42.990Kč)  

Modelová řada 5 má v základní má ve své základní výbavě motor Bafang M400 – 70Nm v kombinaci s nižší třídou mechanické výbavy a pružinovou vidlici. Pozor, v  základní výbavě je pouze baterie 13Ah. Displej u pětkové řady je pouze černobílý a obsahuje základní funkce, jako je aktuální rychlost, ujetá vzdálenost a aktuální kapacita baterie.

V řadě 5  jsou modely:

Řada 1 a 2 s motory BAFANG v zadním náboji (33.990Kč – 38.990 Kč)  

Šlápněte do pedálu s e-bikem, který vám kryje záda v době, kdy pociťujete jistou únavu. Řada 1 a 2 je vybavena motorem Bafang v zadním náboji kola. Sledovat své výkony můžete na LED diodovém displeji. Vybírejte svůj jedničkový e-bike v nových atraktivních designech.

V řadě 1 jsou modely:

Modely elektrokol Crussis pro rok 2022 jsou už připravené!

S nadšením můžeme říci, že značka Crussis je pro nadcházející sezonu připravená na 100%. Pro nás jako jednoho z hlavních prodejců je to velká výzva a závazek k tomu, abychom i my, dokázali našim zákazníkům poskytnout ty nejlepší služby, servis i podmínky pro prodej těchto elektrokol. Domluvili jsme proto pro vás co největší zásobu a exklusivní podmínky, díky kterým můžete mít svůj e-bike v přednostních termínech za bezkonkurenční cenu. Vyberte si už nyní svůj e-bike na našem e-shopu nebo v kamenné prodejně.

Už teď jsou e-biky Crussis pro následující rok ve výrobním procesu. Výrobce slibuje jejich dodání v krátkém čase. V praxi to znamená, že už nyní se můžete začít poohlížet po svém novém elektrokole přímo u nás na prodejně nebo na e-shopu. Rezervujte si své kolo co nejdříve, protože ačkoliv výrobce slibuje produkci kol na 100%, zájem je obrovský a může dojít k problémům s dostupností. V případě zájmu doporučujeme provést předobjednávku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *