Batohy

Batohy Thule Paramount

Vyrazit na túru, stejně jako do práce, to vyžaduje mít kvalitní batoh, který pojme všechno nezbytné vybavení. A právě k tomu jsou určeny batohy Thule Paramount, které daný výrobce nabízí hned ve třech velikostních provedeních. Konkrétně potom v provedeních s objemem 24, 27 a pro náročné zákazníky i s objemem 29 litrů. Samozřejmostí je, že celkový prostor je rozdělen na několik částí, které jsou přesně určeny na přenos určité věci. Příkladem může být ochranná kapsa na notebook, která dokáže ochránit rohy počítače před nárazy. Do městské džungle ideální volba. Stejně tak lze bezpečně uschovat třeba i tablet. Zde navíc oceníte možnost dvojího přístupu, který batohy Thule Paramount umožní.

Chraňte i své další věci

Stejně tak ale nechybí třeba polstrovaná kapsa určená přímo na vaše cennosti, popřípadě také celkově voděodolné provedení, které chrání věci i vybavení před vlhkostí. Díky praktickému organizmu ale neztratíte třeba ani klíče, jelikož ty snadno umístíte na určený kroužek. I to je praktický doplněk, pro který batohy Thule Paramount převyšují konkurenci. Převyšovat i ale mohou i díky svařovaným bezešvým spojím, které jsou v oblasti dna. To zajistí nejenom pevnost, ale také ochranu před jakýmikoliv povětrnostními vlivy, které by mohly přinášet další rizika poškození.

Pohodlné nošení je samozřejmostí

Ať už zvolíte batohy Thule Paramount jakéhokoliv vnitřního objemu, mají jedno společné, a to jistotu pohodlného nošení. Na tu mají vliv třeba perforované polstrované ramenní popruhy, stejně jako to je i propracovaný zadní díl, který umožní odvětrání prostoru v oblasti zad. Při nošení ale oceníte také kvalitní hrudní popruh, který umožní nést i těžší břemena. Ani v tomto směru nebudete zklamáni tím, co batoh zvládne. Navíc oceníte třeba i snadno dostupnou kapsu pro lahev s vodou, budete li hledat potřebné osvěžení.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *