Nosiče lyží a snowboardů

Nejlepší nosiče lyží na střechu vozu aneb Thule SnowPack!

Lyžování je stále oblíbenější zábavou mnoha lidí po celém světě. A tak není divu, že této zábavě logicky propadá také velké množství Čechů. Pokud mezi ně patříte, jistě mnohdy řešíte otázku toho, jak jednoduše přepravit své lyže k nejbližšímu středisku, kam vyrážíte. Pokud jedete autem, je dobrým řešením nosič lyží Thule SnowPack. Ten je dnes považován za jedno z nejlepších řešení, které dnes na trhu existuje. A to potvrzuje nejenom samotný výrobce, ale i řada dalších lidí. Hlavně proto, že se jedná o skutečně všestranného pomocníka. Není totiž problém přepravit jak lyže, tak samozřejmě také snowboardy.

Konstrukce? Jednoduchá a účinná

Podívejme se společně také na konstrukci toho, jak nosič lyží Thule SnowPack vypadá. V první řadě nás rozhodně zaujme celková jednoduchost. Ta však má svůj účel, který se naplno projeví při aerodynamických vlastnostech. Má velmi malý odpor vzduchu a díky dobrému obtékání během jízdy nejenom nezvyšuje spotřebu, ale také nevytváří nijak velký hluk, který by přejezdy komplikoval.

Snadné použití je hlavní praktickou vlastností

Kromě aerodynamických vlastností je dobré podívat se také na to, jak je to s nosičem Thule SnowPack v souvislosti s použitím. V tomto směru se nedivíme tomu, že ho značka Thule označuje za skutečně nejlepší na našem trhu. A to třeba proto, že je vybavený měkkými gumovými podložkami. Díky nim se dokáže snížit celková výška nosiče a tak se výrazně usnadní nakládání, ale i vykládání. S tímto souvisí také vertikální pružinový systém, který má stejnou funkci. A to skutečně funguje.
S ohledem na použitelnost ale musíme vyzdvihnout také další pozitivní vlastnost, kterou je jak snadné otevření, tak i snadné zavření. To zvládnete pohodlně i v zimních rukavicích. Jediné, co stačí, je stisknout výrazné tlačítko, kterým daný systém aktivujete.

Přepravte vše, co potřebujete

Podíváme-li se na nosič Thule SnowPack konkrétněji, musíme se zmínit o možnostech, které jsou k dispozici. Na mysli máme hlavně různé typy, které souvisí s velikostí a možností přepravy. Zde značka Thule neponechává nic náhodě a cílí jak na páry, tak i rodiny nebo početnější skupiny. K dispozici jsou řešení, které jsou určené pro převoz dvou, čtyř, ale i šesti párů lyží. Samozřejmostí je, pokud některé lyže automaticky vyměníte za vaše snowboardy.
Potěšeni budete tím, že eloxovaný hliníkový nosič je kompatibilní se všemi typy dnes na trhu vyráběnými lyžemi, ale i snowboardy. Bez problémů naložíte i takové lyže, které mají vysoké vázání. A jak vlastně nosič umístíte na váš vůz? Jelikož je kompatibilní s nosnými tyčemi s T-drážkou, půjde to díky integrovanému montážnímu systému více než jednoduše.

Bezpečnost převozu? Zaručena!

Značka Thule rozhodně není spojena jenom s inovativním přístupem a praktickými výrobky. Při výrobě každého produktu dbá také na jeho prvotřídní bezpečnost. I proto můžeme i my zařadit Thule SnowPack mezi ty nejlepší. Zaměříme-li se nejprve na bezpečnost převážených lyží a snowboardů, tak se nemusíte obávat jakéhokoliv poškození. A to díky velmi měkkému gumovému ramenu, které eliminuje poškrábání.
Samotná konstrukce a možnost uzamčení nosiče k vozu a lyže k nosiči zase eliminuje jak případnou krádež, tak samozřejmě i jakékoliv uvolnění během jízdy. To bylo potvrzeno také náročnými testy, díky čemu Thule SnowPack splňuje přísné bezpečnostní normy City Crash, ale i TUV. Jak se můžete sami přesvědčit, vyrazit na lyže lze i s jistotou toho, že během nakládání vašeho vybavení, během jízdy, ale i kdykoliv po ní nemusíte řešit žádné problémy, stejně jako nemusíte mít obavy spojené s tím, že by se něco stalo. Už věříte tomu, že je tento nosič skutečně ten nejlepší, jaký na trhu máme?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *