KočárkyMěstské kočárkyPříslušenství ke kočárkůmSportovní kočárky

Jak vybavit kočárek na zimu?

 Zima je za dveřmi a tak je nejvyšší čas, poohlédnout se po zimní výbavě do kočárku. Nezapomeňte na hřejivý fusak, příjemný rukávník a podnožku do kočárku.

Čím vybavit kočárek na zimu, aby se v něm miminku líbilo?

Ačkoliv je zatím podzim, musíme myslet na to, aby naše dítko bylo vždy v teple. Není čas čekat až na zimu. Vyberte si v naší pestré nabídce zimních doplňků do kočárku výbavu, která zahřeje nejen vaše nejmenší, ale i vás.

Pozor na procházky v extra nízkých teplotách

Sice se zatím teploty pohybují nad bodem mrazu, ale brzo se dočkáme prvních procházek v mrazivých dnech. Pokud máte malé miminko, neměli byste jej brát na procházku ve chvíli, kdy teplota klesne pod −5 °C. V nízkých teplotách je důležité vrstvení oblečení. Dejte miminku alespoň o jednu vrstvu více, než máte vy sami. Na bodýčko, dupačky a mikinu musí přijít hřejivá kombinéza, na které určitě nedoporučujeme šetřit. A co dát do kočárku?

Kvalitní hřejivá podložka

Důležité je, miminko (ale i větší dítko) ochránit před chladem zespoda a zajistit větší pohodlí dítěti. Na trhu existuje celá řada vložek do kočárků, které se mohou lišit nejen střihem, ale především materiálem.

Skvělým doplňkem je i Podnožka OBCHODTH.CZ do sportovních kočárků Thule Glide a Thule Urban Glide. Použitím podnožky vytvoříte dítěti v kočárku rovinu, která je vhodná v době odpočinku. Podnožka je vyrobena z nepromokavého polyesteru a výplň tvoří dvě plastové desky. Potěší také černá barva, která se skvěle hodí do každé barevné kombinace kočárku.

Fusak Emitex Combi Black

Hřejivý a nepropustný fusak

Kvalitní fusak je doslova nepostradatelným doplňkem do kočárku s hlubokou korbičkou i do sportovních verzí. Fusaky na zimu vybírejte takové, které jsou vybavené hřejivou, měkkou vrstvou uvnitř a nepromokavou vrstvou navrchu. Fusak je však nutné vybírat také podle velikosti kočárku. U fusaku si každá maminka potrpí na barvě a vzoru. Skvělou volbou je například černý fusak s kožešinovým límcem Emitex Combi Black.

Nánožník

Počasí je v zimních měsících vrtkavé, proto je třeba mít po ruce také nánožník, který zajistí dostatečné zateplení. Nánožník chrání proti větru, vodě i chladu. Černý nánožník s límcem OBCHODTH.CZ skvěle padne na sportovní kočárky Thule.

Rukávník a nánožník s límcem OBCHODTH.CZ na kočárku Thule Urban Glide 2 Grey Melange

Mějte ruce v teple

Mějte ruce v příjemném teple. O to se postará hřejivý, měkký a prostorný rukávník. Rukávník OBCHODTH.CZ Sport Softshell Black je vhodný na sportovní kočárky Thule s integrovanou brzdou a je navržen tak, aby bylo možné používat i brzdu kočárku. Rukávník chrání vaše ruce před větrem, mrazem a vodou. Kvalitní materiály zajistí dlouhou životnost. Rychlé uchycení zajišťují cvočky.  

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *