Nosiče lyží a snowboardů

Jste milovníci lyžování? Vyrazit můžete ihned kamkoliv!

Také milujete jízdu na lyžích po dlouhých a skvěle upravených sjezdovkách? Určitě nejste jediní, jelikož tomuto sportu v posledních letech propadá stále více lidí. I proto dochází k neustálému rozšiřování a modernizaci mnoha zimních středisek. To samozřejmě láká k tomu, vyzkoušet si vše na vlastní kůži. Ačkoliv existuje několik způsobů jak se do daného střediska dostat, nejpohodlnějším je jistě vlastní auto. Pokud ho máte, určitě musíte vyřešit i otázku, kam vlastně umístit své lyže.

Převážet je v zavazadlovém prostoru rozhodně není ideální, jelikož se tam buď ani nemusejí vejít a pokud ano, během jízdy může docházet k jejich pohybům a tím i k poškození. Mnohem pohodlnější způsob jsou nosiče lyží Thule. Která jiná značka by totiž měla být špičkou v této oblasti než ta, která vznikla ve Švédsku, tedy v zemi kde je řada zimních sportů každodenní aktivitou. Pokud se na tyto nosiče lyží zaměříme, mají celou řadu velmi kvalitních vlastností, které oceníme i jako majitelé lyží, tak jako majitelé vozu.

Nosiče jsou na trh dodávány v několika různých provedeních, které se liší nejenom svou velikostí, ale i svým designem. Naprostou samozřejmostí u těchto nosičů je jejich pevnost. Budete tak mít stoprocentní jistotu, že i při jízdě náročným terénem bude nosič stále držet na svém místě a díky tomu pohodlně dovezete na místo určení i vaše lyže. Vzhledem k tomu, že se nosiče umísťují na střechu, tak záleží i na jejich celkovém tvaru. I k tomuto problému se ve společnosti Thule postavili čelem a vyvinuli tak výrobky, které mají skvělé aerodynamické vlastnosti. Díky tomu si i s lyžemi na střeše můžete užívat komfortní a pohodlné jízdy, bez hvízdání, hučení nebo zvýšení spotřeby vlivem špatně proudícího vzduchu.

Každý z nosičů byl pravidelně testován, aby vydržel i v těch nejnáročnějších podmínkách, jakými jsou například dlouhé převozy v nepříznivém a mrazivém počasí. Díky tomu si můžete být jisti, že tak jak lyže upevníte, tak je taky v cílové destinaci sundáte. Díky zámkům na nosičích jsou mimo jiné chráněny i před případnými zloději. Nemusíte tak mít obavu kdekoliv zastavit a od svého vozu se vzdálit. Po vašem příchodu budou tam, kde mají být – tedy v nosiči lyží Thule.

Součástí nosičů je i celá řada praktických detailů, o jejichž výhodách se přesvědčíte až ve chvíli, kdy budou potřeba. Ne všechny lyže mají totiž stejně velké vázání a tak se může stát, že se některé z nich bude při umístění do nosiče dotýkat střechy vašeho vozu. Nemusíte však propadat panice, protože nosiče lyží Thule jsou výškově nastavitelné a tak ho snadno zvednete do takové polohy, kdy půjdou lyže bez problémů umístit. I to je jeden z důvodů, proč je celá řada konkurenčních výrobků daleko za tímto výrobcem.

Při koupi berte samozřejmě v potaz to, kolik lyží hodláte přepravovat. Na trh jsou dodávány jak malé nosiče, které jsou určeny pro přepravu pouhých dvou párů lyží, tak i ty velké, které jich pojmou dokonce 6. Ačkoliv mluvíme pouze o lyžích, i milovníci snowboardingu nemusí zoufat. Zmiňovaný model pro 6 lyží totiž pohodlně pojme celkem 4 snowboardy, a tak vám nic nebrání vyrazit s partou přátel vstříc zimnímu dobrodružství.

Důvodem, proč jsou nosiče lyží Thule jedny z nejprodávanějších je zapříčiněno nejenom vysokou kvalitou, ale i snadností použití. Například již samotná montáž je velmi snadná a uzpůsobená tak, aby ji zvládl i méně zručný člověk bez speciálního nářadí. Všechny systémy byly vyráběny právě s ohledem na snadnou použitelnost, což si pochvalují jejich majitelé z celého světa. Pokud stále váháte, buďte si jisti tím, že nosiče lyží a snowboardů Thule jsou na trhu tím nejlepším, co můžete aktuálně dostat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *