Nosiče lyží a snowboardů

Nosič lyží Thule SkiClick 7291

Thule SkiClick 7291

Jste více než milovníci sjezdu vyznavači běžeckého lyžování? Potom pro vás značka Thule připravila skutečnou lahůdku, a to v podobě jedinečného nosiče běžkařských lyží, který nese označení Thule SkiClick 7291. Ten se pyšní především velmi jednoduchým, ale zároveň extrémně praktickým designem, který rozhodně zaujme každého. Mezi jeho hlavní vlastnosti patří nízká hmotnost, a to pouze 0,4 kilogramů. Lze ho tak pohodlně přenášet, nebo upevnit.

A v tomto ohledu rozhodně nadchne možnostmi, kam daný nosič Thule SkiClick 7291 umístit. Primárně je samozřejmě určen na střešní nosiče vašeho vozu, kdy vám umožní běžky pohodlně přepravit. Díky své konstrukci ho lze snadno sundat, vybavit popruhem, a použít jako praktický nosič lyží. Stejně pohodlně ho však můžete využívat i doma, kdy ho umístíte na stěnu, kdy slouží jako držák vašich lyží. To vše se skrývá v tomto jednom jediném výrobku.

Samozřejmě se samotnou konstrukcí souvisí i řada výhod. Kromě zmíněné lehkosti má během jízdy i minimální odpor vzduchu, čímž nijak nezvyšuje vaši spotřebu. Navíc je vhodný pro jakoukoliv nosnou tyč, kterou značka Thule nabízí. Určený je pro jeden pár lyží, ale samozřejmě jeho kompaktní rozměry umožní umístit na střechu i několik těchto nosičů zároveň. Každý z nich unese běžky o maximální hmotnosti 7 kilogramů – tolik však nemá ani ten nejtěžší typ na trhu.

Thule SkiClick 7291

Samozřejmě se samotnou přepravou souvisí také možnost velmi snadného uzamčení tohoto nosiče, díky čemuž jsou vaše běžky v naprostém bezpečí, a to i pokud se od vašeho vozu vzdálíte. A tímto výrobkem tam značka Thule opět ukázala, že je skutečnou špičkou ve svém oboru, a to z hlediska praktičnosti a celkových inovací. Zmíněné vlastnosti jsou samozřejmě doplněny i schválením institutem TÜV-GS, jelikož nosič byl úspěšný i v celé řadě testů, a to hlavně z hlediska celkové bezpečnosti samotné přepravy.

Thule SkiClick 7291

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *