Autostany

Vyzkoušejte moderní autokempink! Pořiďte si autostan!

Střešní stany představují skvělé řešení, jak využít své auto na maximum a nebýt závislý na kempech. Vyzkoušejte letos moderní způsob autokempinku a užijte si ten příjemný pocit svobody!

Kempování v novém kabátě

Pamatujete si na doby, kdy jste s rodiči jezdívali stanovat do kempů k nejoblíbenějším jezerům a přehradám po celé české republice? Vraťte se ve vzpomínkách o několik let zpět, naučte své děti něco, co dosud nepoznaly a zažijte zbrusu nový způsob kempování!

Střešní stany představují praktické a velmi elegantní řešení, jak využít vaše auto k soběstačnému cestování. Vyrazit můžete kamkoliv! Do hor, k jezeru, nebo třeba zakotvit na krásné louce s romantickým výhledem na krajinu.

Na dovolenou i za prací

Autostany jsou vhodné jak na dovolenou, tak i na pracovní cestu. Vyrobeny jsou z pevných, kvalitních a odolných materiálů, odolávající jakémukoliv počasí. Hodí se pro dobrodruhy, kteří rádi nocují v přírodě i pro ty, kteří často jezdí na pracovní cesty, rádi bydlí ve svém a nechtějí utrácet tisíce za přespání v hotelích a penzionech.

Autostany nabízí velkorysý prostor, kde se budete cítit komfortně a v bezpečí za kteréhokoliv počasí. Praktická konstrukce je sestavena tak, abyste zvládli stan postavit během několika minut a to i v nepřízni počasí.

Jaké výhody nabízejí autostany?

  • Jsou určeny pro všechna roční období
  • Kapacita stanu je určena až pro 4 osoby
  • Konstrukce je vyrobena z potaženého materiálu polyesteru a bavlny
  • Zajišťuje odolnost vůči všem přírodním živlům, UV záření i plísním
  • Ventilace garantuje dobré proudění vzduchu díky síťovým panelům
  • Samozřejmostí jsou 4 vnitřní kapsy pro kempingové vybavení

Kombinujte střešní stan s dalšími autodoplňky

Vyrazit si tak na letošní cyklovíkend a ještě si užít příjemné kempování v srdci přírody. To je sen každého milovníka dobrodružství a nespoutaných osobností! Umístěte svůj střešní stan na příčníky ke střeše vašeho vozu, upevněte nosič jízdních kol na tažné zařízení a už můžete vyrazit vstříc dobrodružství.

Autostan je symbolem pohodlí a bezpečí

Kdo se nechtěl ráno probudit a rozhlédnout se z výšky střechy auta do daleké krajiny? Autostany představují pohodlí a bezpečí pro všechny. Maximální komfort a pohodlí zajišťuje pohodlná matrace, která je součástí stanu. Ukrývá se spolu se stanem ve střešním boxu. Kromě toho se do střešního boxu spolu se stanem vejdou i kompletní lůžkoviny.

Autostan se rozkládá přímo na střeše vozu. To znamená, že vás během noci nebude nic rušit, tlačit nebo chladit. Do autostanu se vám nedostane voda, prach, písek ani hmyz. Na střeše nemusíte mít obavu z divoké zvěře a tak můžete svůj stan rozložit prakticky kdekoliv.

Rozložení stanu zvládnou i vaše děti

Střešní stan lze umístit na všechny typy automobilů, které jsou vybaveny střešními nosiči. Na ty se pak jednoduše umístí příčníky. Prvním krokem je montáž autostanu na nosič. Instalace na nosič zabere asi hodinu, ale následné rozložení stanu nezabere více, jak pár minut. Stačí jej vyložit z boxu a pomocí kliky ho rozložíte. Ke stanu připevníte žebřík, po kterém se bez potíží dostane do jeho vnitřku.

Ryze střešní stan Thule Tepui Basin

Střešní stan Thule Tepui Basin oceníte v kempu i divoké přírodě. Nemusíte totiž řešit, kde a jak rozložíte svůj klasický stan. Nebudete se muset potýkat s deštěm ani bojovat uprostřed noci s manuálem. A nemusíte ani řešit, zda je stanování ve vámi vybraném místě bezpečné. Střešní stan Thule Tepui Basin stačí rozložit přímo na střeše vašeho vozu a ulehnout. Jak praktické, rychlé a bezpečné!

Jeho rozložení je tak rychlé. Během necelé minuty se vysune nahoru a vytvoří velký prostor na přespání až 2 osob. O pohodlí se vám postará měkká pěnová matrace a ráno se budete cítit odpočatí, stejně jako z domova. Odolná a zároveň prodyšná stříška bude tlumit nepříjemné zvuky větru, či jiných vlivů, jenž vám mohou narušit klidnou noc. Rozložený stan má velikost 214 × 122 × 99 cm, složený pak 107 × 122 × 28 centimetrů. Hmotnost stanu je pouze 48 kilogramů, to vše při úctyhodné statické nosnosti 182 kilogramů.

Exklusivní stan Thule Tepui Autana 3 with Annex Olive Green

Milujete prostor a rádi si dopřejete komfort i na výletě uprostřed divoké přírody? Pak je pro vás skvělou volnou model střešního stanu Thule Tepui Autana 3 with Annex Olive Green, který nabízí prostornou a bezpečnou variantu ke klasickému kempování. Stan můžete jednoduše postavit téměř kdekoli.  

Celoroční využití, velkorysý prostor a možnost dokoupení speciálního příslušenství, dělá z tohoto autostanu opravdu nepostradatelného parťáka. Vestavěná matrace a síťky proti hmyzu garantují pohodlný a ničím nerušený spánek. Kempingové příslušenství uložíte do některé z velkých vnitřních kapes. Do stanu se vejdou až 3 dospělé osoby nebo 2 dospělí a 2 děti. V rozloženém stavu činí rozměry tohoto střešního stanu 310 × 143 × 132 centimetrů, ve složené podobě poté 122 × 143 × 31 centimetrů. Hmotnost celé konstrukce je 69 kilogramů a maximální statická nosnost 272 kilogramů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *