KočárkyPříslušenství ke kočárkům

Který zimní fusak vybrat pro vaše miminko? Skvělou volbou bude fusak JOMK Northern Combi!

Vybíráte hřejivý fusak pro své miminko? Pak chtějte fusak, který bude designový a zároveň vysoce hřejivý. Skvělou volbou bude zimní rostoucí fusak s termoregulační vlastností JOMK Northern Combi!

Pro miminko jen to nejlepší

Jakmile nastanou chladná rána, je potřeba vybrat do dětské výbavičky také kvalitní zimní fusak, který vaše miminko ochrání před větrem, deštěm, sněhem a nepříjemným chladem. Ačkoliv existuje opravdu pestrá nabídka dětských fusaků, neslevujte z vysokých nároků na kvalitu zpracování i na použité materiály. Díky tomu si vyberete kvalitní zimní fusak, který bude splňovat všechny vaše požadavky. A co víc, udrží vaše miminko v teple i na dlouhých procházkách v mrazivých zimních dnech.

Jak vybrat kvalitní zimní fusak?

Při výběru kvalitního zimního fusaku pro miminka jistě chcete, aby byl nejen designový, ale zároveň splňoval termoregulační funkci. Jedině díky této funkci zůstane vaše miminko v teplíčku po celou dobu procházky. A to i v případě, že se rozhodnete vyrazit do mrazivého dne. Touto funkcí disponuje například zimní fusak pro miminka JOMK Northern Combi, který je nabízen v pěti barevných kombinacích a vydrží vám od narození až do ca tří let věku dítěte.

Výhody zimního fusaku JOMK Northern Combi 

JOMK Northern Combi je navržen, aby splňoval požadavky i těch nejnáročnějších maminek. Designéři v dílně JOMK si při vývoji tohoto dětského zimního fusaku dali záležet nejen na vzhledu. Ten je v jednoduchém designu, aby dokonale splňoval požadavky na nejmodernější doplňky ke kočárku.

Atraktivní a zároveň praktický design

Vrchní část fusaku je jemně prošívaná, v jednoduchém a elegantním designu. Celou horní část lze jednoduše rozepnout pro ještě pohodlnější uložení miminka. A co víc, pro dokonalé udržení tepla lze fusak i v horní části stáhnout kolem hlavičky. Pokud je již příliš teplo, spodní část fusaku můžete použít jako praktickou podložku. Fusak je dekorován krásným kožíškem v horní části z kvalitní umělé kožešiny, který lze dle potřeby odepnout. Aby byla instalace co nejrychlejší, otvory na ramenní pásy jsou na suchý zip, tudíž není potřeba pásy u kočárku Thule Urban Glide 2 rozebírat. Aby fusak za každých okolností držel na svém místě, je vybaven popruhy k uchycení ke konstrukci kočárku.

Propracovanost do posledního detailu

Designéři v dílně JOMK vědí, že každodenní život maminek může být leckdy hektický. Proto vyvinuli fusak, který maminkám ulehčí každodenní práci o miminko. Zimní fusak JOMK Northern Combi je navržen z materiálů, které jsou pevné, příjemné na dotek a praktické. Svrchní nepromokavá vrstva chrání vaše miminko proti větru, sněhu, lehkému dešti a samozřejmě i mrazu. Uvnitř fusaku je použité duté vlákno s termoregulační schopností. Spodní vrstva fusaku je opatřena příjemnou a měkkou fleece vrstvou, která se o vaše miminko postará i v těch nejchladnějších dnech.

A co maminky?

Zatímco je vaše miminko v teplíčku, designéři v dílně JOMK mysleli i na rodiče. Proto vyvinuli praktické rukávníky JOMK Northern, které se dokonale kombinují s barvou vašeho fusaku. Rukávník JOMK Northern je na výběr v dekoru s kožíškem nebo bez.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *